Ιδανική πρεμιέρα για την Ιαπωνία που συνέτριψε την Παραγουάη

by admin
1 views

Η Ιαπωνία επικράτησε εύκολα με 5-0 της Παραγουάης στην πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Ολυμπιακού Τουρνουά, που περιλαμβάνει επίσης το Ισραήλ και το Μάλι.

Οι Ιάπωνες είχαν τον έλεγχο και την κατοχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, και στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία κατόρθωσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Μίτο στο 19ο λεπτό.

Έξι λεπτά αργότερα, διαδραματίστηκε μια εξίσου καθοριστική στιγμή, με τον Γουίλντερ Βιέρα να πραγματοποιεί πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Χιρακάβα και τον διαιτητή, αφού εξέτασε τη φάση, να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο παίκτης που δέχθηκε το συγκεκριμένο χτύπημα, Γιου Χιρακάβα, στο 34ο λεπτό τραυματίστηκε εκ νέου αποχωρώντας με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι Ιάπωνες μπήκαν με φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, και όσο περνούσε η ώρα έβρισκαν κενά στην άμυνα των Παραγουανών.

Το δεύτερό τους χτύπημα ήρθε στο 63ο λεπτό, με δράστη και πάλι τον Μίτο, ο οποίος ύστερα από δύο λεπτά απώλεσε την ευκαιρία να ολοκληρώσει το χατ-τρικ του.

Αντίθετα, ο Γιαμαμότο βρήκε στόχο στο 70΄και διεύρυνε το προβάδισμα στο 3-0, ενώ ο Φούγιο στο 84΄και στο 87΄ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Εθνικής του ομάδας με δύο δικά του γκολ.

Γκολ: Μίτο (19΄, 63΄), Γιαμαμότο (70΄), Φούγιο (84΄, 87΄)
Κόκκινες: Βιέρα (25΄)
Δοκάρια: –

Ιαπωνία: Κοκούμπο, Χιρόκι, Οχάτα (Νίσιο 81′), Κιμούρα, Τακάι, Γιαμαμότο (Καβασάκι 73΄), Φουγίτα, Μίτο (Φούγιο 73΄), Χιρακάβα (Σάτο 34΄) Σαΐτο (Αράκι 73΄), Χοσόγια.

Παραγουάη: Γκ. Φερνάντεζ, Φλόρες, Ντε Χεσούς, Μπαλμπουενά, Ρίβας (Καντέρο 82΄), Ντ. Γκόμεζ (Γκονζάλεζ 82΄), Βιέρα, Μ. Γκόμεζ, Ενσίσο (Νούνιεζ 74΄), Καμπαγιέρο (Πέρεζ 62΄), Μ. Φερνάντεζ (Παρζαγιούκ 62΄).//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ