«Εξετάζει Βάινταλ ο Παναθηναϊκός» – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Οι “πράσινοι” σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα από την Ολλανδία έχουν στη μεταγραφική τους ατζέντα τον αριστερό μπακ του Άγιαξ.

Ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει τα κενά του ρόστερ του. Μια από τις θέσεις που αναζητά άμεσα ενίσχυση η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι αυτή του αριστερού μπακ. Το “τριφύλλι” μετά την λήξη του συμβολαίου του Χουάνκαρ έχει μείνει με έναν μόνο αριστερό οπισθοφύλακα των Μλαντένοβιτς, ενώ ο διακαής του πόθος Δημήτρης Γιαννούλης υπέγραψε στην Αουγκσμπούργκ.

Τα παραπάνω δεδομένα ανάγκασαν τους πράσινους να σκανάρουν την μεταγραφική αγορά για αριστερό μπακ. Μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται να εξετάζουν στο “τριφύλλι” είναι αυτή του Όουεν Βάινταλ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “telegraph” που αγωνίζεται στον Άγιαξ και έχει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια. Οι “πράσινοι” εξετάζουν τον δανεισμό του παίκτη, ενώ και ο Αίαντας φαίνεται πως θα ήθελα να γλιτώσει από το βαρύ συμβόλαιο του Ολλανδού.

Ανασταλτικός παράγοντας για την ολοκλήρωση του “deal” ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ότι ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα αυτή τη στιγμή.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ