Φιλική νίκη του Ατρόμητου επί της Athens Kallithea

by admin
6 views

Στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ατρόμητου, που είχε προπονητικό χαρακτήρα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε 2-1 της Athens Kallithea, σε μια αναμέτρηση που είχε δύο 30λεπτα ημίχρονα.

Το σκορ άνοιξε ο Αμρ Ουάρντα στο 10’ από το σημείο του πέναλτι, σε μια φάση που άρχισε από την κάθετη πάσα του Μουντέ προς τον Βρακά, με τον τελευταίο να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, κερδίζοντας την παράβαση.

Το 2-0 έγινε από τον Νίκο Βέργο στο 29’, με τον Πομόνη να δίνει την ασίστ με ωραία σέντρα από τα αριστερά και με τον έμπειρο επιθετικό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.

Με τη λήξη του πρώτου μέρους, η Athens Kallithea μείωσε σε 2-1 με σκόρερ τον Λουκίνα.

Ατρόμητος (Α’ ημίχρονο): Κοσέλεφ, Μουντές, Σταματούλας, Μανσούρ, Πομόνης, Ουεντραόγκο, Χότζα, Βρακάς, Καλοσκάμης, Ουάρντα, Βέργος.

Ατρόμητος (Β’ ημίχρονο): Χουτεσιώτης, Αργυρίου, Τσακμάκης, Μπέης, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Τσακίρης, Καρλίτος, Τζοβάρας, Φαν Βέερτ.

Για τον Ατρόμητο δεν αγωνίστηκαν για να προφυλαχθούν οι Γιουμπιτάνα (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) και Κίνι (αποφόρτιση). Αμφότεροι θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της Κυριακής (21/7).//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ