Ο διάσημος πρωταγωνιστής Κόλιν Φερθ στη νέα σειρά της Amazon «Young Sherlock»

by admin
1 views

Ο πολυβραβευμένος Βρετανός σταρ Κόλιν Φερθ (Colin Firth) εντάχθηκε στο καστ της νέας σειράς του Prime Video «Young Sherlock», σύμφων με το Variety.

Τη σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή υπογράφει ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) και αφηγείται την ιστορία του εμβληματικού ντετέκτιβ που δημιούργησε ο ‘Αρθουρ Κόναν Ντόιλ (Arthur Conan Doyle).

Εμπνευσμένη από τη ομώνυμη σειρά βιβλίων του Βρετανού συγγραφέα ‘Αντριου Λέιν (Andy Lane) σε σενάριο του Μάθιου Πάρκχιλ (Matthew Parkhill) η σειρά των 8 επεισοδίων θα επικεντρωθεί στον 19χρονο Σέρλοκ Χολμς ο οποίος «βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα μυστήριο δολοφονίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Αναλαμβάνοντας την πρώτη του υπόθεση ο Σέρλοκ (Τίφιν) καταφέρνει να ξετυλίξει μια συνωμοσία που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα».

«Στο «Young Sherlock». Θα ξεκλειδώσουμε αυτόν τον αινιγματικό χαρακτήρα, θα μάθουμε τι τον κάνει να λειτουργεί και πώς έγινε η ιδιοφυΐα που όλοι αγαπάμε» δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης.

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Χίρο Φάινς Τίφιν (Hero Fiennes Tiffin), Ζιν Τσενγκ (Zine Tseng), Τζόζεφ Φάινς (Joseph Fiennes) και Νατάσα ΜακΕλόουν (Natascha McElhone).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ