Σάουθγκεϊτ: «Δεν φοβάμαι τι μπορεί να συμβεί»

by admin
2 views

Η Αγγλία έχει ραντεβού με την ιστορίας της σήμερα, καθώς αν κατακτήσει το τρόπαιο κόντρα στην Ισπανία θα στεφθεί για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο τεχνικός των “λιονταριών” στις καθιερωμένες του δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν φοβάται για το αποτέλεσμα, καθώς το διάστημα που έχει κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας έχει ζήσει τα πάντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δεν πιστεύω στα παραμύθια, αλλά πιστεύω στα όνειρα. Είχαμε μεγάλα όνειρα, νιώσαμε τη σημασία όλων αυτών, αλλά πρέπει στη συνέχεια να… επιστρέψουμε στην πραγματικότητα»

Το πεπρωμένο, η πορεία που είχαμε, τα γκολ στο τέλος του αγώνα, τα πέναλτι, όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι ήταν η στιγμή μας. Πρέπει να το κάνουμε να συμβεί την Κυριακή, πρέπει να φτάσουμε στο πιο ψηλό επίπεδο απόδοσης για να το πετύχουμε. Φυσικά, θα ήταν μια όμορφη ιστορία, αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς» ανάφερε στη συνέντευξη Τύπου ο 53χρονος τεχνικός.

Στην συνέχει πρόσθεσε:«Δεν φοβάμαι τι μπορεί να συμβεί γιατί έχω ζήσει τα πάντα. Θέλω και οι παίκτες να μην φοβούνται, θέλω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γιατί ό,τι και να συμβεί, είμαστε πραγματικά δυνατοί ως ομάδα και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Είπα νωρίτερα στο τουρνουά ότι αν δεν φοβόμασταν να χάσουμε, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ