Κέιν: «Θα αντάλλασσα όλα όσα έχω καταφέρει στην καριέρα μου με την κατάκτηση του Euro»

by admin
1 views

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Euro 2024 έχει ξεκινήσει, με τα βλέμματα της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου, να είναι στραμμένα στις δύο υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου την Αγγλία και την Ισπανία που είναι έτοιμες να ριχτούν στην “μάχη” για τον τίτλο.

Ο Χάρι Κέιν δηλώνει “παρών” και έτοιμος για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού με τους “ρόχα”, καθώς μεταξύ άλλον δηλώνει ότι εκείνος και οι συμπαίχτες του είναι “πεινασμένοι” για να φτάσουν στην νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι μυστικό το ότι δεν έχω κατακτήσει κανένα τρόπαιο και κάθε χρόνος που περνάει αυξάνεται και το κίνητρο που έχω για να το αλλάξω αυτό. Τώρα έχω την ευκαιρία να κατακτήσω ένα από τα σημαντικότερα τρόπαια που υπάρχουν, γράφοντας ιστορία με τη χώρα μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αντάλλασσα όλα όσα έχω καταφέρει στην καριέρα μου για να έχω μια ιδιαίτερη βραδιά και να νικήσουμε στον τελικό. Αυτό θα σήμαινε τα πάντα για εμένα και θα ήταν το ομορφότερο συναίσθημα που έχω ζήσει ως ποδοσφαιριστής.

Το τέλος του προηγούμενου Euro ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, οπότε υπάρχει έξτρα πείνα στην ομάδα μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε καλά το πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Όπως είπε και ο προπονητής μας, ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα πήγαμε φανταστικά σε πολλά τουρνουά, αλλά τώρα έχει φτάσει η ώρα να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και απόψε έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε». //ΑΒ.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ