Μίλαν και Τεό Ερναντέζ συνεχίζουν μαζί

by admin
1 views

Ο Τεό Ερνάντεζ θεωρείται βασικό περιουσιακό στοιχείο της Μίλαν και παίκτης πρώτης γραμμής. Ο Γάλλος, ο οποίος θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είναι ο ηγέτης των αποδυτηρίων και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί. Το συμβόλαιό του λήγει το 2026 και η ανανέωση πλησιάζει και μάλιστα με αναβαθμισμένες οικονομικές απολαβές.

Η Μίλαν για την ώρα επικεντρώνεται στο να κλείσει τον Μοράτα, τον σέντερ φορ που της λείπει, και στην άφιξη των Πάβλοβιτς και Φοφανά, πάνω απ’ όλα. Με το κεφάλαιο Τεό Ερνάντεζ θα ασχοληθεί στο τέλος της καλοκαιρινής αγοράς. Εκτός κι αν συμβεί κάτι μέσα σε αυτόν τον ενάμιση μήνα που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια των “ροσονέρι” και να χαλάσει το καλοκαίρι των οπαδών.

Η τελευταία συνάντηση για συζήτηση με τον του Τεό πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες. Η συζήτηση έχει πλέον ανασταλεί και ο Γάλλος απολαμβάνει τις διακοπές του μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ισπανία και μια σεζόν που ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για τον ίδιο (46 συμμετοχές και πάνω από 3.000 λεπτά συμμετοχής με τη Μίλαν- 16 παιχνίδια και πάνω από 1.300 λεπτά με την εθνική ομάδα). «Ο Τεό, ο Λεάο και ο Μενιάν είναι χαρούμενοι και μένουν μαζί μας, επειδή είναι από τους πιο δυνατούς στον κόσμο στους ρόλους τους. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε: με την Red Bird έχουμε τη δυνατότητα να “επεκταθούμε” οικονομικά», δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς στα μέσα Ιουνίου, απλά για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να στείλει ένα μήνυμα σε πιθανούς μνηστήρες.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ