Κρατά το πρώτο ημίχρονο στην φιλική ήττα από την Σεν-Ζιλουάζ

by admin
2 views

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, στο 16′ όταν η μπάλα στρώθηκε στον Σάστρε λίγο έξω από την περιοχή. Το σουτ του Ισπανού μπακ δεν ήταν άσχημο, αλλά ο κίπερ της Ουνιόν ήλεγχε την πορεία της μπάλας και την μπλόκαρε. Οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν την καλή τους εικόνα και στο 27 μετά από ανατροπή του Τόμας μέσα στην περιοχή ο Σβάμπ ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 1-0. Στο 32′ λεπτό ο Ισπανός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Στιγμές πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι πρωταθλητές Βελγίου έκαναν την πρώτη τους τελική με τον Φρανσουά, αλλά ο Κοτάρσκι είχε απάντηση. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε διαφορετικά απ’ ότι το πρώτο. Οι Βέλγοι μετά από συνεργασία του Χατζ με τον Ντέιβιντ ο τελευταίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 στο 51′. Στο 66ο λεπτό η Ουνιόν διπλασίασε τα τέρματα της, ο Ελ Χατζ βγήκε στην αντεπίθεση σέντραρε για τον Καμπακού και αυτός με κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1. Στιγμές αργότερα ο Βέλγος επιθετικός λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματα του αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 70′ λεπτό ο Ντέιβιντ έκανε την σέντρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά χτυπώντας το δοκάρι του Κροάτη κίπερ. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1.

Γκολ: 27′ Σβαμπ / 51′ Ντέιβις, 66′ Καμπακού
Κίτρινες:
Κόκκινες:
Δοκάρι: 70′ Ντέιβιντ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Έκονγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ,, Τάισον και Τόμας.

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ: Μόρις, Κάστρο-Μόντες, Ντόνι, Αγιένσα, Φρανσουά, Φουσέινι, Ματσίντα, Πουέρτας, Ράσμουνσεν, Τεκλάμπ, Βαν Χουτ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ