“Μπάσιμο” Ολυμπιακού για Κρίστοφερ Βέλντε

by admin
3 views

Ο 24χρονος Νορβηγός εξτρέμ της Λεχ Πόζναν, που προέρχεται από μία αρκετά παραγωγική σεζόν, βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησής του από την πολωνική ομάδα.

Στον Ολυμπιακό στοχεύουν στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του συνόλου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους “ερυθρολεύκους” είναι ο Κρίστοφερ Βέλντε. Πρόκειται για μία περίπτωση που αρέσει αρκετά στο λιμάνι και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η απόκτησή του, αν και υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο 24χρονος Νορβηγός εξτρέμ αγωνίζεται τα τελευταία 2,5 χρόνια στην Πολωνία με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν, η οποία τον απέκτησε έναντι 1,1 εκατομμυρίου ευρώ τον Ιανουάριο του 2022 από την Χαούγκεσουντ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 και προέρχεται από μία αρκετά παραγωγική σεζόν, καθώς πέτυχε 10 γκολ σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του να τραβήξουν την προσοχή αρκετών ομάδων.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ