Θέλει Σάντσο ο Τιάγκο Μότα

by admin
2 views

Ο 26χρονος Ιταλός διεθνής επιθετικός είχε θετική παρουσία την περασμένη αγωνιστική περίοδο και αρχικά η διοίκηση της Γιουβέντους στόχευε στην ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά υπήρξε πρόβλημα με τις απαιτήσεις του παίκτη.

Η “Γηραιά Κυρία” του πρόσφερε αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του κατά 30%, φτάνοντας τα έξι εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά ο Κιέζα επέμεινε στα οκτώ εκατ. και η διοίκηση, με την παρότρυνση και του Μότα, αποφάσισε να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ εισηγήθηκε την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τζέισον Γουίλκοξ, που πήρε τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου στο “Ολντ Τράφορντ”, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Manchester Evening News”, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Άγγλο άσο και ήθελε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ, αλλά η παραμονή του Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία καθιστά την επιστροφή του… αδύνατη.

Ο Σάντσο πήγε στους “κόκκινους διαβόλους” από την Ντόρτμουντ έναντι 85 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο του 2021, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας και επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στους Βεστφαλούς μετά την κόντρα του με τον Ολλανδό τεχνικό.

Ο 24χρονος άσος δεσμεύεται με τη Γιουνάιτεντ έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν για άλλον ένα χρόνο, και ο Γουίλκοξ πλέον διαπραγματεύεται με τη Γιουβέντους την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.

Από την πλευρά του, ο Κιέζα ετοιμάζεται για το γάμο του, στις 20 του μηνός, και μετά θ’ αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας προτάσεις από Αγγλία (Άστον Βίλα, Νιούκαστλ, Λίβερπουλ) και Γερμανία (Μπάγερν Μονάχου).

Οι ομάδες αυτές ήδη έχουν προσεγγίσει την εταιρία “Lian Sports Group”, που τον εκπροσωπεί. Ο Κιέζα εντάχθηκε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2020 από τη Φιορεντίνα και την περασμένη σεζόν είχε δέκα γκολ και τρεις ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των “μπιανκονέρι”.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ