Όλμο: «Η Γαλλία είναι κάτι περισσότερο από τον Εμπαπέ, είμαστε έτοιμοι»

by admin
1 views

Οι δηλώσεις του Ντάνι Όλμο:

«Λοιπόν, ναι, δεν έχουν μείνει πολλά. Είμαστε ένα βήμα μακριά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είναι εύκολο, αντιμετωπίζουμε μια Γαλλία που είναι πάντα περίπλοκη. Λίγοι πίστευαν ότι αυτή η Ισπανία μπορούσε να φτάσει τόσο μακριά.

Το κάναμε, ήρθαμε από την κατάκτηση του Nations League, από μερικά πολύ καλά ματς, καλά συναισθήματα και ξέραμε ότι είχαμε την ομάδα και τον όμιλο να πάμε μακριά. Έτσι έγινε, είμαστε στα ημιτελικά, αλλά θέλουμε κι άλλα».

Για τον ημιτελικό με τη Γαλλία δήλωσε«Η Γαλλία είναι μια πολύ καλή ομάδα και στα ημιτελικά έφτασε με τα δικά της όπλα και χωρίς εκπλήξεις. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες τους.

Πρέπει να δούμε ατομικά την τεχνική ποιότητα των παικτών, αλλά γενικά πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στους δικούς μας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, πάμε καλά, παίζουμε πολύ καλά, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε», ενώ για το εάν η Γαλλία είναι κάτι περισσότερο από τον Εμπαπέ είπε:

«Ναι, είναι ξεκάθαρο. Τελικά ο Εμπαπέ είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά έχουν επίσης παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως ο Ντεμπελέ, ο Γκριεζμάν, ο Καντέ, που κάνει πολύ καλό τουρνουά, ο Ραμπιό.

Όποιος παίζει σε αυτές τις πιο επιθετικές θέσεις είναι παίκτης που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ