Επιστολή Μπάιντεν στους Δημοκρατικούς: Θα συνεχίσω να είμαι υποψήφιος για να νικήσω τον Τραμπ

by admin
2 views

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε στους Δημοκρατικούς του Κογκρέσου με επιστολή του τη Δευτέρα ότι θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος για την προεδρία παρά τις αυξανόμενες ανησυχίες για την ψυχική του κατάσταση και τη βιωσιμότητα της εκστρατείας του.

«Θέλω να ξέρετε ότι, παρά τις εικασίες στον Τύπο και αλλού, είμαι σταθερά αποφασισμένος να παραμείνω σε αυτόν τον αγώνα, να τρέξω αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους και να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε ο Μπάιντεν στην επιστολή.

Είναι μια κρίσιμη εβδομάδα για το πολιτικό μέλλον του Μπάιντεν, καθώς επιδιώκει να περιορίσει τις εντεινόμενες συνέπειες με τη Βουλή και τη Γερουσία να ξανασυνεδριάσουν για πρώτη φορά μετά το ντιμπέιτ. Αρκετοί κορυφαίοι Δημοκρατικοί της Βουλής είπαν στον ηγέτη της μειοψηφίας Χακίμ Τζέφρις την Κυριακή ότι ο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί εν μέσω ανησυχιών για τις εκλογικές αναμετρήσεις των Δημοκρατικών.

Ο πρόεδρος θα συνεχίσει την επικοινωνία του με τους Δημοκρατικούς νομοθέτες αυτή την εβδομάδα, λέει στο CNN αξιωματούχος της εκστρατείας.

Την εβδομάδα που ακολούθησε την καταστροφική του επίδοση στο ντιμπέιτ, ο Μπάιντεν επικοινώνησε προσωπικά με περίπου 20 Δημοκρατικούς της Βουλής, λέει στο CNN ένας αξιωματούχος της εκστρατείας και μίλησε με ηγέτες κομμάτων — συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της πλειοψηφίας στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, του αρχηγού της μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων Χακίμ Τζέφρις, της εκπροσώπου Νάνσύ Πελόζι και του Τζέιμς Κλάιμπερν — με στόχο να τους καθησυχάσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ