Το συναισθηματικό “αντίο” του Τόνι Κρόος

by admin
1 views

Ο Τόνι Κρόος είχε φροντίσει να πρετοιμάσει καιρό πριν, τόσο τον εαυτό του, όσο και τους φίλους του ποδοσφαίρου, για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Με ένα μήνυμα μέσω των προσωπικών του social media, ο Γερμανός θέλησε να εκφράσει ευγνωμοσύνη προς όσους θεωρεί πως την αξίζουν και να πει το δικό του “αντίο”:

«Αυτό ήταν λοιπόν. Αλλά προτού κάνω ένα διάλειμμα και τουλάχιστον προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι συνέβη τα τελευταία 17 χρόνια, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πω ευχαριστώ σε όλους όσους με δέχτηκαν για το ποιος πραγματικά είμαι. Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την άνευ όρων υποστήριξη. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και τους προπονητές μου που πίστεψαν σε μένα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν να νιώθω ευπρόσδεκτος ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν πάντα ειλικρινείς μαζί μου, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος ήμουν. Ευχαριστώ τους αντζέντηδές μου που έγιναν φίλοι. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Ευχαριστώ τον αδερφό μου, Φέλιξ, που ήταν πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να βγάλω το καλύτερο από εμένα – τίποτα ομορφότερο από το να τα βλέπω περήφανα για τον μπαμπά τους. Ευχαριστώ την όμορφη γυναίκα, Τζέσικα, για αυτό που είναι. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς όλους εσάς. Είναι δικό μας! Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Ευχαριστώ το Ποδόσφαιρο, αυτό το υπέροχο παιχνίδι».//ΑΦ.

«Αυτό ήταν λοιπόν. Αλλά προτού κάνω ένα διάλειμμα και τουλάχιστον προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι συνέβη τα τελευταία 17 χρόνια, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πω ευχαριστώ σε όλους όσους με δέχτηκαν για το ποιος πραγματικά είμαι. Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την άνευ όρων υποστήριξη. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και τους προπονητές μου που πίστεψαν σε μένα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν να νιώθω ευπρόσδεκτος ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν πάντα ειλικρινείς μαζί μου, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος ήμουν. Ευχαριστώ τους αντζέντηδές μου που έγιναν φίλοι. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Ευχαριστώ τον αδερφό μου, Φέλιξ, που ήταν πάντα ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να βγάλω το καλύτερο από εμένα – τίποτα ομορφότερο από το να τα βλέπω περήφανα για τον μπαμπά τους. Ευχαριστώ την όμορφη γυναίκα, Τζέσικα, για αυτό που είναι. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς όλους εσάς. Είναι δικό μας! Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Ευχαριστώ το Ποδόσφαιρο, αυτό το υπέροχο παιχνίδι».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ