Λοντίγκιν: «Θα ξεσκιστούμε όλοι στη δουλειά για να τα καταφέρουμε»

by admin
6 views

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούρι Λοντίγκιν:

Για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία: «Έγινε πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά από όλες τις πλευρές, φυσικά δουλέψαμε παρά πολύ στην φυσική μας κατάσταση, στην δύναμη για αυτόν τον λόγο ήρθαμε εδώ. Δώσαμε και τα φιλικά παιχνίδια που κάναμε εδώ πέρα, δεν μπορώ να πω ότι διαγράφονται πολλά πράγματα από αυτά που ζητάει και θέλει ο προπονητής. Θέλουμε φυσικά χρόνο, αυτό πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερα και εννοείται έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά στην Αθήνα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στις 25 Ιουλίου: «Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πραγματικά ό,τι και να πω αυτός είναι ο δρόμος, αυτός είναι ο στόχος μας. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε τα πάντα ό,τι μπορούμε και ό,τι προλαβαίνουμε, ο στόχος είναι το πρώτο παιχνίδι. Είτε μας αρέσει, είτε έχουμε χρόνο, είτε όχι θα ξεσκιστούμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε και με τις επιστροφές. Φυσικά θα βοηθήσουμε και εμείς και ο προπονητής τους παίχτες που έλειπαν να μπουν πιο γρήγορα στο παιχνίδι».

Για τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Μου αρέσει να μιλάω ανάλογα με τις στιγμές θα έλεγα, αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι είτε είναι φιλικό είτε προπόνηση. Βήμα-βήμα για να φτάσουμε εκεί που πρέπει, εάν έχουμε το mentality του νικητή, το mentality που πρέπει να δώσεις το 100%,να ακολουθήσεις τις οδηγίες, να πιστέψεις στο πλάνο, εάν το κάνουμε αυτό φυσικά μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και Ευρώπη να πάμε καλά και όχι μόνο».

Για τους στόχους τους δικούς του: «Σίγουρα αυτά πάνε μαζί να σας πω την αλήθεια μετά τα 29-30 κατάλαβα ότι για να πετύχω εγώ προσωπικά πρέπει πρώτα η ομάδα. Πρώτος μου στόχος είναι να πετύχει η ομάδα, το λέω γιατί το πιστεύω όσο εγωισμό και εάν έχω, όσο και εάν θέλω μόνο εγώ να παίζω, μόνο εγώ να κερδίζω αλλά μόνος δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Μπορείς να συμβάλλεις στο να κερδίσει η ομάδα και από την πορεία της ομάδας κερδίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής και ο κάθε άνθρωπος μέσα και έξω στην ομάδα και φυσικά οι φίλαθλοι».

Για τον Ξενόπουλο, που πήγε στην Κηφισιά: «Είμαστε πολύ κοντά με τον Βασίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί πραγματικά. Κι αυτός πολύ λάτρης της δουλειάς. Ήρθε η στιγμή όπου και αυτός πρέπει να πάρει να δοκιμάσει κάτι άλλο, να κάνει τα λάθη του. Βασίλη, αυτό το λέω για σένα, μη φοβάσαι να κανείς τα λάθη σου, άσχετα που πλέον είσαι 25-26, είσαι γέρος (γέλια). Να κάνει τα λάθη του, τα καλά παιχνίδια, τις καλές σεζόν, εάν τον πετύχουμε στο Κύπελλο να προσέχει. Στα πέναλτι είναι καλός, του εύχομαι ό,τι καλύτερο, το ξέρει αφού μιλάμε όλη μέρα θα του τα πω και από κοντά».//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ