Ντε Τσέρμπι: «Πρέπει να εκθρονίσουμε την Παρί»

by admin
1 views

Η Μαρσέιγ ήταν αυτή όμως που τον έκανε δικό της. Σε συνέντευξή του, ο πρώην προπονητής της Σασουόλο και των “γλάρων” ανέλυσε τα σχέδιά του όσο θα είναι επικεφαλής των Μασσαλών.

Ο 45χρονος Ιταλός τεχνικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο “Stade Vélodrome” μέχρι το 2027. Η Μαρσέιγ πέρασε δύσκολα την περασμένη σεζόν, καθώς ο σύλλογος πέρασε από τρεις προπονητές καθ’ όλη τη διάρκεια της Ligue 1: τον Μαρθελίνο, τον Τζενάρο Γκατούζο και τον Ζαν-Λουί Γκασέ.

Η αναταραχή της περασμένης σεζόν σημαίνει ότι ο Ντε Τσέρμπι έχει πολλή δουλειά να κάνει για να βοηθήσει την Μαρσέιγ να επιστρέψει στις παλιές της δόξες ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Γαλλίας. Οι Μασσαλοί δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τη σεζόν 2024-25, αφού τερμάτισαν 7οι στην Ligue 1.

Μιλώντας στη “Zeta”, ο Ιταλός κόουτς περιέγραψε τα σχέδιά του ως προπονητής της Μαρσέιγ: «Οι άνθρωποι της Μασσαλίας ορίζουν την OM ως τον πιο σημαντικό σύλλογο της χώρας, αλλά πρέπει να επαναφέρουμε τον ενθουσιασμό και να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν», και πρόσθεσε: «Θα πω στους παίκτες ότι πρέπει να κάνουμε τους οπαδούς περήφανους. Το να προπονείς τη Μαρσέιγ είναι μοναδικό, έχεις ανθρώπους πίσω σου. Με σοβαρότητα και θάρρος, θα προσπαθήσω να τους επαναφέρω στην Ευρώπη».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ