Στ. Κασσελάκης: «Θα σας ταράξω στη συλλογικότητα» – Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για κοινή πρόταση σχετικά με υπερκέρδη τραπεζών και ιδιωτικό χρέος

by admin
7 views

Στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής βρέθηκε για τη δευτερολογία του ο Στέφανος Κασσελάκης. Για παραγωγική συζήτηση και καλοπροαίρετη κριτική την οποία αποδέχεται έκανε λόγο στην αρχή. «Μόνο αυτοί που δεν τολμούν δεν λένε mea culpa», τόνισε, προσθέτοντας πως «από εδώ και πέρα θα σας ταράξω στη συλλογικότητα».

«Σεβόμαστε όλοι το κόμμα μας έμπρακτα από εδώ και πέρα. Να μην τροφοδοτούμε την προπαγάνδα περί ρευστοποίησης των οργάνων. Προτείνω το ακριβώς αντίθετο: μια ανοιχτή διαδικασία που θα αποφασίσει για αποδοτικά όργανα. Στα όργανα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε. Αν χρησιμοποιείτε, όμως, δημόσιες πλατφόρμες για να πηγαίνετε απέναντι στη γραμμή του κόμματος θα επιλαμβάνονται τα αρμόδια όργανα», τόνισε.

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε και για την «Αυγή», δηλώνοντας χαρούμενος και ευγνώμων για τους εργαζόμενους που το αυριανό φύλλο θα κυκλοφορήσει κανονικά. Σημείωσε μάλιστα πως το κυριακάτικο φύλλο είναι προσοδοφόρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ να κάνουν μαζί μια κοινή πρόταση για τα δύο ζητήματα που αναδεικνύει το κόμμα του. Τα ζητήματα αυτά, δεν είναι άλλα από τα υπερκέρδη των τραπεζών και το ιδιωτικό χρέος.

«Υπάρχουν δύο πρωτοβουλίες που είναι πολύ σημαντικές για όλο το λαό και τους συμπολίτες μας. (…) Η πρώτη είναι για το ιδιωτικό χρέος. Πρέπει να έχει μία λύση με κοινωνικό πρόσημο και η δεύτερη πρωτοβουλία είναι για αυτή την απειλή που πρέπει να γίνει ρύθμιση ή νόμος του κ. Χατζηδάκη, για τα υπερκέρδη των τραπεζών.

(…) Θα πάρω τηλέφωνο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όταν είναι αυτές οι προτάσεις έτοιμες, και θα τους προσκαλέσω να συνεργαστούμε στην επεξεργασία τους»..

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ