Παπανικολάου στο Ertsports: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, ο Τολιόπουλος είναι άλλο ένα σημαντικό γρανάζι»

by admin
1 views

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στην ετοιμότητα όλων των παικτών για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς, αφού απομένει ένα παιχνίδι για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τέλος μίλησε και για την απόδοση του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος είναι σημαντικό γρανάζι για την “γαλανόλευκη”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στον Δημήτρη Μπούκα

Κώστα μπήκατε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δεν χαλαρώσατε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Τι σας είπε ο κόουτς πριν το παιχνίδι;

«Για αυτά τα παιχνίδια προετοιμαστήκαμε εδώ και περίπου δέκα μέρες με τα παιδιά και το προπονητικό επιτελείο. Κάναμε τη δουλειά μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι, μείναμε στο πλάνο μας και βρισκόμαστε στον τελικό. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα κι αναμένουμε τον τελικό, ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού».

Πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα, παιδιά όπως ο Τολιόπουλος να έρχονται από τον πάγκο και να είναι τόσο ουσιαστικοί;

«Ο Βασίλης έχει δουλέψει πολύ στην καριέρα του, τον έβλεπα κι εγώ όταν ήμασταν συμπαίκτες και του αξίζει όλο αυτό. Είναι άλλο ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας μας και τον χρειαζόμαστε».

Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι ν’αλλάξεις το τσιπάκι από το σημερινό παιχνίδι και να σκεφτείς το αυριανό;

«Δεν υπάρχει κανένα τσιπάκι. Θέλαμε από την αρχή της προετοιμασίας να βρεθούμε στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, τα καταφέραμε και πλέον θα τα δώσουμε όλα, για να βρεθούμε στην Ολυμπιάδα».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ