Αφήνει την Αυστρία με νωθρή εμφάνιση

by admin
1 views

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι πιέζοντας και διατηρώντας την κατοχή της μπάλας.

Μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου, όμως, η Μπραουνσβάιγκ έγινε η πιο απειλητική ομάδα του γηπέδου, δημιουργώντας φάσεις στο τρίλεπτο 14΄-17΄, ενώ στο 28΄ είχε σημαντική στιγμή με το άστοχο σουτ του Ρέμπιγκερ και στο 35΄ανάγκασε σε απόκρουση τον Ντραγκόφσκι.

Σε ολόκληρο το ημίχρονο, ο Παναθηναικός δε σημείωσε ούτε μία ευκαιρία, με μόνο αξιοσημείωτο γεγονός την αναγκαστική αλλαγή του Λημνιού στο 31ο λεπτό, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Αϊτόρ, λόγω προβλήματος που αντιμετώπισε.

Αφήνει την Αυστρία με νωθρή εμφάνιση

Στο δεύτερο μέρος, ο Ντιέγκο Αλόνσο πέρασε στο χορτάρι και τους Φικάι και Λοντίγκιν αντί των Βαγιανίδη και Νταγκόφσκι, χωρίς να καταφέρει, όμως, σε πρώτη φάση, να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Στο 60ο λεπτό, η Μπραουνσβάιγκ προέβη σε μαζικές αλλαγές, και δύο λεπτά αργότερα ένας εκ των παικτών που εισήλθαν στο παιχνίδι, ο Σαμουσί Μπα, άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς.

Στο 71΄, ο Παναθηναϊκός έκανε το δικό του “λίφτινγκ” στην ενδεκάδα, με τους Τσοκάι, Μπρέγκου, Νταμπίζα, Νίκα και Κάτρη να να αντικαθιστούν Σένκεφελντ, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Αράο και Ζέκα και στο 79΄ο Κυριόπουλος πήρε τη θέση του Κώτσιρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “πράσινοι” δεν κατόρθωσαν να προκαλέσουν κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο, με το εις βάρος τους 1-0 να παραμένει ως το φινάλε.

Γκολ: 62΄Μπα
Κίτρινες: 59΄ Τάουερ, 79΄ Κάουφμαν
Κόκκινες: –
Δοκάρι: –

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Κώτσιρας, Ζέκα, Βιλένα, Λημνιός, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ

Μπραουνσβάιγκ: Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Άμιν, Έλερς, Σάντσες, Σανέ, Σουζούκι, Κόλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες//ΑΦ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ