Στο… χέρι της ΑΕΚ ο Αντούνα

by admin
2 views

Από την αναιμία του Ιουνίου η ΑΕΚ βρίσκεται σε μεταγραφικό… πυρετό τον Ιούλιο. Ήδη η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ όπως όλα δείχνουν θωρακίζει το δίδυμο στον άσο με τον Θωμά Στρακόσια. Επίσης, ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Κάλενς από την Χιρόνα, ενώ είναι θέμα ημερών να ανακοινωθούν οι Κοϊτά και Περέιρα.

Συνέχεια στο μεταγραφικό ντεμαράζ των “κιτρινόμαυρων” έδωσαν οι Μεξικανοί χτες (05/07) το βράδυ αποκαλύπτοντας πως ο Αντούνα είναι ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην “Ένωση”. Η υπόθεση του Μεξικανού εξτρέμ έχει απασχολήσει την ΑΕΚ στο παρελθόν, όπου είχε καταθέσει προτάσεις στην Κρουζ Αζουλ για την απόκτησή του, ωστόσο οι Μεξικάνοι τότε δεν είχαν δώσει το “ok” για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ και ο παίκτης δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία στις εν λόγω προτάσεις καθώς αγωνιζόταν με την εθνική της χώρας του στο Copa America.

Η παραπάνω κωλυσιεργία στην υπόθεση του 26χρονου εξτρέμ οδήγησε τότε την “Ένωση” να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άμραμπατ. Η πρόταση ωστόσο του “Δικέφαλου” δεν έχει αποσυρθεί και μετά και την επιστροφή του παίκτη από το Copa America, αλλά και την άρνησή του για ανανέωση του συμβολαίου του που έχει ισχύ ως το 2025, η ομάδα του αλλά και η Τσίβας που έχει το 50% του ποδοσφαιριστή με ορατό τον κίνδυνο να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο έδωσε το… πράσινο φως για την μετακίνησή του.

Στο… χέρι της ΑΕΚ ο Αντούνα
(INTIME)

Πλέον, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντούνα στην ΑΕΚ βρίσκεται αποκλειστικά στο χέρι του Ματίας Αλμέιδα, καθώς στη θέση που αγωνίζεται ο παίκτης η “Ένωση” έχει τους Ελίασον, Άμραμπατ, Φερνάντες αλλά και Τσιλούλη. Οι εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση αναμένονται ραγδαίες τις προσεχείς ημέρες, αφού οι “κιτρινόμαυροι” είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία τους με τον ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια:
Νίκος Καραγιάννης



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ