Ώρα Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό

by admin
3 views

Με την διορία για το NBA out να φτάνει στο τέλος της, στο “τριφύλλι” μετρούν αντίστροφα για την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ ο οποίος την περσινή σεζόν έκανε τα πάντα για να αλλάξει την μοίρα του συνόλου του Εργκίν Αταμάν, ώστε να φτάσει μέχρι το τρόπαιο της Euroleague και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός πριν το Final Four και την κατάκτηση της Euroleague ανανέωσε την συνεργασία του με τον Κέντρικ Ναν με σκοπό οι “μνηστήρες” από την Ευρώπη να μην έχουν την δυνατότητα να τον αποκτήσουν. Το συμβόλαιο δεν μπόρεσε να δεσμεύσει τον Αμερικανό γκαρντ από το NBA, καθώς η διορία για να μπορέσει κάποια ομάδα από τον μαγικό κόσμο του μπάσκετ λήγει σήμερα (15/7) κάνοντας αδύνατη την μετακίνηση του στις ΗΠΑ. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες, αλλά στους “πράσινους” επικρατεί αισιοδοξία με τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο και την Ελλάδα.

Πριν μερικές μέρες κατά την βράβευση του από την Basket League, ο Κέντρικ Ναν δήλωσε: «Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ», στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους φίλους του “τριφυλλιού”. Ταυτόχρονα τα ξημερώματα ο 28χρονος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, με τους πανηγυρισμούς στην κατάκτηση της Euroleague, δείχνοντας πως μόνο ο Παναθηναϊκός είναι στο μυαλό του.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ