«Όχι» της ΑΕΚ σε δύο προτάσεις για Γκαρσία

by admin
1 views

Η “Ένωση” δέχθηκε δύο ηχηρές κρούσεις για τον επιθετικό της από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ωστόσο η απάντηση της ήταν αρνητική.

Η ΑΕΚ για να πουλήσει τον Λιβάι Γκαρσία έχει δείξει πως δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής. Πέρσι η Λανς επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του επιθετικού των “κιτρινόμαυρων” φτάνοντας μέχρι και σε προσφορά 25 εκατ. ευρώ αλλά η απάντηση της “Ένωσης” ήταν πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Στις αρχές του φετινού καλοκαιριού η Ζενίτ χτύπησε την πόρτα της ομάδας με μια προσφορά ύψους 17 εκατ. ευρώ που με τα μπόνους θα έφταναν τα 20, ωστόσο και πάλι ο “Δικέφαλος” πέταξε στα… σκουπίδια την πρόταση των Ρώσων.

Πάντως η αρνητική απάντηση της ΑΕΚ στην ομάδα από την Πετρούπολη δεν έκοψε την όρεξη των μνηστήρων, καθώς στις 11 Ιουλίου στα γραφεία των “κιτρινόμαυρων” έφτασε πρόταση 22,5 εκατ. ευρώ με την κατάληξη να είναι η ίδια, ενώ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ενοχλήθηκε εκ νέου στις αρχές του Αυγούστου για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία με μια άκρως δελεαστική πρόταση στα 25 εκατ. ευρώ + 2,5 σαν μπόνους αλλά και πάλι δεν συγκινήθηκαν οι ιθύνοντες στην ΑΕΚ. //ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ