Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον επετειακό αγώνα των Legends απέναντι στους UEFA All Stars

by admin
12 views

Η ανακοίνωση των Legends:

Όλα είναι έτοιμα για τον σπουδαίο αγώνα των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 απέναντι σε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η αναμέτρηση, που διεξάγεται με την ευγενική χορηγία της Stoiximan , αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 20 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας και θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:00 τοπική / 22:00 ώρα Ελλάδας στο Έσσεν, γενέτειρα και τόπο διαμονής του Όττο Ρεχάγκελ.

Το πρόγραμμα των Legends 2004:

· Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Τρίτη (9/7) το πρωί σε δύο γκρουπ για το Ντίσελντορφ με πτήσεις της Aegean από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με κοινή ώρα αναχώρησης στις 09:50.

· Το απόγευμα της Τρίτης (9/7) ο Δήμαρχος του Έσσεν κος όμας Κούφεν θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν της αποστολής, στο Δημαρχείο της πόλης.

· Την Τετάρτη (10/7, -1) έχει προγραμματιστεί από τον Όττο Ρεχάγκελ προπόνηση της ομάδας στις 11 το πρωί (τοπική). Η προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας και είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ.

· Την Τετάρτη (10/7, -1), κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της , η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Ντόρτμουντ για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του 2024 ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία.

· Την Πέμπτη (11/7, ) θα πραγματοποιηθεί το σπουδαίο παιχνίδι των 2004 απέναντι στους στο γήπεδο του Έσσεν, στις 21:00 το βράδυ (τοπική).

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργήσουν από τις 17:00 (τοπική), ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 (τοπική)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ