Χωρισμός “βόμβα” για Μοράτα και Καμπέλο

by admin
1 views

Η Αλίς Καμπέλο μάλιστα έχει ήδη τροποποιήσει το προφίλ της στο Instagram, διαγράφοντας το επώνυμό του. Ο επιθετικός της Μίλαν έγραψε: «Μετά από αρκετό καιρό σκέψης, η Αλίς και εγώ πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μια υπέροχη και γεμάτη σεβασμό σχέση στην οποία αγαπήσαμε και βοηθήσαμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ήταν υπέροχα χρόνια, καρπός των οποίων ήταν τα τέσσερα παιδιά μας, τα οποία είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει ποτέ. Πρόκειται για μια επώδυνη απόφαση, γι’ αυτό ζητάμε σεβασμό και ενσυναίσθηση».

Μια ιστορία αγάπης που διήρκεσε οκτώ χρόνια, από την οποία γεννήθηκαν τα δίδυμα Aλεσάντρο και Eντοάρντο, τα οποία σήμερα είναι 6 ετών, ο Λεονάρντο, 3 ετών, και η Μπέλα, 1. «Μην φτιάχνετε ιστορίες για ένα λεπτό πρωταθλητισμού – συνεχίζει ο Moράτα στην ιστορία -, γιατί, επαναλαμβάνω, δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο πολλές συνεχείς παρεξηγήσεις που σταδιακά κατανάλωσαν τη σχέση. Η Αλίς θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και όλα όσα ζήσαμε μαζί ήταν απίστευτα και ένα μεγάλο μάθημα».

Χωρισμός “βόμβα” για Μοράτα και Καμπέλο

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές μαζί μετά τη νίκη της Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τίποτα δεν έδειχνε έναν επίλογο στην ιστορία αγάπης τους. Πράγματι, η επιστροφή στην Ιταλία του 31χρονου Ισπανού επιθετικού, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες πήγε στη Μίλαν και βρίσκεται στην τρίτη του ιταλική εμπειρία μετά από δύο θητείες στη Γιουβέντους, σήμαινε και μια επιστροφή στο “σπίτι” για τον 29χρονο επιχειρηματία και μπλόγκερ από το Βένετο.

Αλλά προφανώς δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος, όπως επιβεβαιώνει και η ίδια η Αλίς σε μια ιστορία που δημοσιεύτηκε επίσης στο Instagram: «Χωρίς τρίτο πρόσωπο, ευχαριστώ τον Αλβάρο για τον σύζυγο και πατέρα που ήταν πάντα. Υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον ότι η δική μας σχέση δεν θα γινόταν ποτέ τοξική και δεδομένων των σημερινών παρεξηγήσεων δεν θέλουμε να πληγώσουμε ο ένας τον άλλον».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ