Χωρίς Χούμελς και Γκορέτσκα η προεπιλογή της Γερμανίας για το EURO 2024

by admin
0 views

Ούτε ο Ματς Χούμελς («χρυσός» σκόρερ της Ντόρτμουντ στον δεύτερο ημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν), ούτε ο Γιούλιαν Μπραντ, αλλά ούτε και ο Καρίμ Αντεγέμι περιλαμβάνονται στα 27 ονόματα που ανακοίνωσε σήμερα ο τεχνικός των «πάντσερ».

Κάπως έτσι, η Μπορούσια έχει μόλις δύο παίκτες στην προεπιλογή (Φίλκρουγκ και Σλότερμπεκ), όσους δηλαδή και η αντίπαλός της στον τελικό του Γουέμπλεϊ Ρεάλ (Κρόος και Ρούντιγκερ).

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λέον Γκορέτσκα, προς όφελος του 20χρονου Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, ο οποίος τον έχει «εκτοπίσει» το τελευταίο διάστημα από την ενδεκάδα της Μπάγερν, ενώ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα χάσουν και οι τραυματίες Σερζ Γκνάμπρι και Τίμο Βέρνερ.

Η Γερμανία θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας, στις 4/6 με την Ουκρανία στη Νυρεμβέργη και στις 7/6 με την ελληνική ομάδα στο Μενχενγκλάντμπαχ.

Μέχρι τα μεσάνυχτα της 7ης Ιουνίου, ο Νάγκελσμαν θα πρέπει να δηλώσει στην UEFA την τελική λίστα των 26 ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάεθσή του για τα τελικά του EURO 2024. Η «νατσιονάλμανσαφτ» θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία στο Μόναχο, στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά (14/6), ενώ στη συνέχεια θα παίξει με την Ουγγαρία (19/6 στη Στουτγκάρδη) και την Ελβετία (23/6 στη Φρανκφούρτη).

Η προεπιλογή της εθνικής Γερμανίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Όλιβερ Μπάουμαν (Χοφενχάιμ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Αλεξάντερ Νίμπελ (Στουτγκάρδη), Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βαλντεμάρ Αντον (Στουτγκάρδη), Μπέντζαμιν Χένρικς (Λειψία), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμπιν Κοχ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Μαξιμίλιαν Μίτελστατ (Στουτγκάρδη), Νταβίντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Γιόναταν Τα (Λεβερκούζεν).

ΜΕΣΟΙ: Ρόμπερτ Άντριχ (Λεβερκούζεν), Κρις Φίριχ (Στουτγκάρδη), Πασκάλ Γκρος (Μπράιτον), Ιλκάι Γκιντογάν (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς (Μπάγερν Μονάχου), Φλόριαν Βιρτς (Λεβερκούζεν).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χοφενχάιμ), Νίκλας Φίλκρουγκ (Ντόρτμουντ), Κάι Χάβερτς (Άρσεναλ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Λερόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Ντένιζ Ουντάβ (Στουτγκάρδη).

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ