Χριστοφιδέλης: «Βάλαμε τις βάσεις σε δύσκολη έδρα, συνεχίζουμε προσγειωμένοι»

by admin
1 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοφιδέλης:

«Αυτή η ομάδα ξεκίνησε 15 Ιουλίου και μέσα σε 40 μέρες μπόρεσε και παρουσίασε αυτή την εικόνα, απέναντι σε μία ομάδα που όποιος την υποτιμήσει κάνει λάθος και το είδαμε και στο πρώτο σετ. Είναι μία ομάδα πάρα πολύ καλή με 15 παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι. Εμείς είχαμε 5 παιχνίδια, αλλά μόνο με 5 παιχνίδια δείξαμε αυτό το πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο μετά από 3,5 μήνες αποχή για τους περισσότερους διεθνείς, μέσα σε αυτό το γήπεδο που είδαμε όλοι τι συνθήκες επικρατούσαν.

Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που αν δεν ήμασταν ήρεμοι και ψύχραιμοι θα ήταν πολύ διαφορετικό το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκαναν τα παιδιά, η ομάδα έβαλε τις βάσεις, η ομάδα χρειάζεται τέτοιες εμφανίσεις. Είδαμε ότι όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν να βοηθήσουν έδωσαν το παρόν και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και μετά στο επιτελείο.

Στο πρώτο σετ μας πίεσαν πολύ οι Σκοπιανοί, είχαν καλές στιγμές. Και από τη στιγμή που έχουμε επιλογές στον πάγκο και κάποια παιδιά δυσκολευόταν γιατί να μη δώσουμε λύσεις στην ομάδα; Αυτό κάναμε, βρήκαμε ρυθμό και ηρεμία και όταν παιζόταν βόλεϊ ήμασταν πολύ ανώτεροι.

Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που πετύχαμε μία πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε μία ικανή ομάδα και σε ένα δύσκολο γήπεδο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, δεν υπάρχει εύκολη αντίπαλος. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Γεωργία σίγουρα δεν είναι της δυναμικότητας των Σκοπίων, το άθλημα του βόλεϊ όμως έχει δείξει ότι αν υποτιμήσεις τον αντίπαλο θα το πληρώσεις».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ