Χούρκατς και Ρούνε δε θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

by admin
2 views

Μετά τον Γιανίκ Σίνερ, έγινε γνωστό πως ούτε οι Χούμπερτ Χούρκατς και ο Χόλγκερ Ρούνε θα δώσουν το “παρών” στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πολωνός ανέφερε τα εξής μέσω των προσωπικών του social media:

«Η αποκατάστασή μου πηγαίνει πολύ καλά και κάνω συνεχή πρόοδο. Ωστόσο, η ομάδα μου και εγώ αποφασίσαμε ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πάντα ονειρευόμουν να εκπροσωπήσω την Πολωνία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να καταφέρω να κερδίσω ένα μετάλλιο για την εθνική ομάδα, αλλά δυστυχώς, η υγεία μου δεν το επιτρέπει φέτος.

Φυσικά, θα ζητωκραυγάζω για ολόκληρη την πολωνική ομάδα και θα παρακολουθώ την απόδοσή της. Εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια».

Ο Ρούνε, από την πλευρά του, δήλωσε με δική του ανάρτηση:

«Λυπάμαι πραγματικά που δεν θα μπορέσω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσα. Έπαιξα με πόνο στον καρπό μου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στο χώμα και το χόρτο, οπότε πρέπει να λάβω σοβαρά υπόψη τις ιατρικές συστάσεις. Θα παρακολουθήσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το σπίτι, θα επευφημήσω όλους τους Δανούς αθλητές και ελπίζω και πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε πολλά μετάλλια από το Παρίσι. Πάμε Δανία».//ΑΦ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ