Χιούλμαντ: «Το παιχνίδι κρίθηκε από δύο αποφάσεις του VAR»

by admin
1 views

Ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας Γιόακιμ Άντερσεν είδε το γκολ του να ακυρώνεται λόγω ενός οριακού οφσάιντ και λίγο αργότερα βρέθηκε να ακουμπάει ακούσια τη μπάλα μέσα στην περιοχή, προσπαθώντας να ανακόψει τη σέντρα του Ντέιβιντ Ράουμ.

Το VAR έδωσε τελικά και τις δύο αποφάσεις κατά των Δανών, που αποχαιρέτησαν το Euro 2024. Ο προπονητής τους ήταν δικαιολογημένα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, καθώς χαρακτήρισε τον κανόνα του χεριού «γελοίο».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο 52χρονος Κάσπερ Χιούλμαντ δήλωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε από δύο αποφάσεις του VAR. Έχω την εικόνα στο τηλέφωνό μου εδώ. Είναι οφσάιντ για ένα εκατοστό. Και έχω κουραστεί τόσο πολύ με τον γελοίο κανόνα του χεριού. Δεν μπορούμε να βάζουμε τους αμυντικούς μας να τρέχουν με τα χέρια πίσω από την πλάτη. Είναι απογοητευτικό. Δεν πρέπει να είναι έτσι το ποδόσφαιρο».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι κατά του VAR, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι και να το βελτιώσουμε. Κατά τη γνώμη μου, η απόφαση πρέπει να είναι ξεκάθαρη σαν το φεγγάρι και όχι όπως είδαμε σήμερα (29/6)».

Αφού διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο Euro 2024, οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (5/7) στον προημιτελικό είτε την Ισπανία είτε τη Γεωργία. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στη Στουτγάρδη, με την “Die Mannschaft” να υποστηρίζεται και πάλι από το δυνατό κοινό της.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ