Χατσίκας: «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για εμένα στο χάντμπολ της ΑΕΚ»

by admin
4 views

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Έχοντας υπηρετήσει την ομάδα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ για τρία χρόνια ως αθλητής και αρχηγός και ακολούθως για έξι χρόνια ως team manager, έκρινα πως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου, για να κλείσει αυτός ο πρώτος κύκλος μου στο ανδρικό χάντμπολ, προκειμένου να αφιερωθώ ολοκληρωτικά σε έναν άλλο εξίσου όμορφο κύκλο που έχει ανοίξει για μένα εδώ και τέσσερα χρόνια ως Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ.

Πιστεύω ότι πήρα μια απόφαση σκληρή για μένα, που όμως ωρίμασε μέσα μου με τον καιρό και απλά γιγαντώθηκε τον τελευταίο χρόνο, ειδικά μετά από την προσπάθεια που γίνεται φέτος σε κάποιες ακόμα ομάδες του συλλόγου για να κατακτήσουν την κορυφή αλλά και σε άλλα τμήματα προκειμένου να αναγεννηθούν μέσα από ακόμα καλύτερες συνθήκες για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα.

Εκτιμώ πως η απόφασή μου αυτή, θα με βοηθήσει να δουλέψω ακόμα πιο στοχευμένα και να προσφέρω ακόμα περισσότερα, κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν εύκολο λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων και απαιτήσεων της ανδρικής ομάδας χάντμπολ.

Το Ανδρικο τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ είχε, έχει και θα έχει πάντοτε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου, όπως άλλωστε και στις καρδιές όλων μας και θα συνεχίσω να το υπηρετώ το ίδιο έντονα από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Είναι αυτονόητο ότι οφείλω πολλά στη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε ως αθλητή και ως team manager και που ακόμα περισσότερο μου εμπιστεύεται ένα τόσο πολυσύνθετο ρόλο ώστε να διατηρήσουμε το σωματείο στο υψηλότερο σημείο ακμής του στην εκατόχρονη ιστορία του».//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ