Χαμός με τον Ζαφείρη στη Νορβηγία, δεν πίστευαν ότι επέλεξε την Ελλάδα

by admin
2 views

Συγκεκριμένα, οι Νορβηγοί δεν μπορούσαν να κατανοήσουν ότι ο παίκτης που “δημιουργήθηκε” στη χώρα τους κι έπαιξε με όλες τις μικρές εθνικές, επέλεξε να φορέσει τη φανέλα της πατρίδας των γονιών του. Μάλιστα, υπήρξαν πολλές πιέσεις προς την πλευρά της οικογένειας του Χρήστου Ζαφείρη ώστε να αλλάξει απόφαση, μιας και η ομοσπονδία δεν ήθελε να στείλει την μπλε κάρτα στην ΕΠΟ. Εν τέλει βέβαια το έκανε, όπως υποχρεούται.

Παράλληλα, εξαιτίας της περίπτωσης του 21χρονου το τηλεοπτικό δίκτυο “TV2” διεξήγαγε δημοψήφισμα με ερώτηση «Ποιος παίκτης της Κ21 πρέπει να ανέβει στην εθνική ανδρών». Όπως είναι λογικό, ο χαφ της Σλάβιας Πράγας νίκησε με… χαρακτηριστική άνεση, αν και εν τέλει η επιθυμία των Νορβηγών δεν θα γίνει πράξη.

Βέβαια, πριν από έναν χρόνο οι Νορβηγοί είχαν την ευκαιρία να καλέσουν τον Ζαφείρη, όμως, την έχασαν διότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στάλε Σολμπάκεν, επέλεξε τον γιό το, Όλα, στη θέση του. Σε περίπτωση που το όνομα σας… λέει κάτι, πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που ήρθε ως δανεικός από τη Ρόμα.

Όλα αυτά, ενώ πριν από λίγες μέρες έλαβε και κάποια ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά σχόλια από τον Βλάντιμιρ Σμίτσερ. Ο παλαίμαχος μέσος σχολίαζε τα παιχνίδια της αγαπημένης του Σλάβια με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τα προκριματικά του Champions League. Εκεί τόνισε πως «οι Βέλγοι έχουν τρομερή ποιότητα στον χώρο του κέντρου, όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τίποτα από εκεί, επειδή τους είχε… εγκλωβίσει ο Ζαφείρης».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ