Χάρης Δούκας: Περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη – Συναντήσεις και ομιλίες

by admin
1 views

Στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη συνέχισε την περιοδεία του, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 21 Σεπτεμβριου ο Χάρης Δούκας, Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος σταθμός ήταν η Σμίνθη Ξάνθης, όπου συνάντησε το Δήμαρχο Μύκης, Κιουρτ Αχμέτ και άκουσε τα τοπικά προβλήματα. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την πόλη της Ξάνθης, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με το Προεδρείο Ε.Β.Ε., και το Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του ο κ. Δούκας επισκέφθηκε την καινοτόμο εταιρεία Selecta Hellas στην Καβάλα, και το Δημαρχείο Καβάλας, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θεόδωρο Μουριάδη.

Η περιοδεία συνεχίστηκε με ομιλία στην Καβάλα, στην παρευρέθηκαν ο Βουλευτής  Ανατολικής Αττικής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος συνόδευε τον κ. Δούκα σε όλη την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου, καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας και τοπικών οργανώσεων  του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ενδεικτικά αναφέρουμε:  

Ο πρ. Βουλευτής Καβάλας και πρ. υφυπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ, Τσακλίδης Γιάννης, ο πρ. Βουλευτής Καβάλας και υφυπουργός Υγείας, Τιμοσίδης Μιχάλης, οι πρ. Βουλευτές Καβάλας, Παπουτσής Δημήτρης και Εμινίδης Σάββας,  ο πρ. πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου δήμου  Καβάλας, Γκόλνας Γιώργος, ο πρ. Δήμαρχος Καβάλας, και πρ. αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σιμιτσής Κωνσταντίνος, ο  πρ. Νομάρχης Καβάλας, Καρατζιώτης Γιάννης, ο αντιδήμαρχος παιδείας δήμου Καβάλας, Μιχαλάκης Χριστόδουλος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού δήμου Καβάλας, Κώστας Χατζηαναστασίου, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού δήμου Καβάλας, Μουμτσάκης Απόστολος, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Καβάλας, Ανέστης Δημητριάδης, ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δήμου Καβάλας, Μαμτσαδέλης Παναγιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου  Παγγαίου, Χριστοδουλίδης Γιώργος, ο δημοτικός  σύμβουλος  δήμου Νέστου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Τάσος Τσολάκης, ο πρώην δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης, ο πρώην δήμαρχος Φιλίππων  Κωταϊδης Λευτέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σειτανίδης Χάρης, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Τσολακίδης Νικόλαος, ο  πρόεδρος ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Αρχέλαος Γρανάς, ο πρ. αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Παπακοσμάς Κώστας, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Καβάλα, Κάρολος  Παπαδόπουλος.

Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με ομιλία του κ. Δούκα σε εκδήλωση, στο κτίριο της Καπναποθήκης “Π” στην Ξάνθη. Το παρών έδωσαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης και τοπικών οργανώσεων  του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, εκπρόσωποι φορέων και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ενδεικτικά αναφέρουμε:  

Ο Βουλευτής  Ανατολικής Αττικής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Βουλευτής Ξάνθης Μπαράν Μπουρχάν, ο πρ. Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, πρ. Βουλευτής και πρ. Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Σωκράτης Ξυνίδης, ο πρ. Βουλευτής και πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, ο πρ. Δήμαρχος Αβδήρων, Βασίλης Τσολακίδης, οι Υποψήφιοι Βουλευτες, Ανέστης Αντωνιάδης, Οδυσσέας Βουρβουκέλης και Έρση Παρχαρίδου, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ξάνθης, Αντώνης Μήτρου, η πρ. Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ειρήνη Χαριτωνίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος.

Στην ομιλία του στην Ξάνθη κ. Δούκας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το δίλημμα στις 6 του Οκτώβρη είναι το εξής: Θέλουμε ένα ανοιχτό, συμμετοχικό και συμπεριληπτικό ΠΑΣΟΚ, μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που ενώνοντας δυνάμεις στην κοινωνία θα νικήσει ή ένα κλειστό και φοβικό ΠΑΣΟΚ, που θα είναι βούτυρο στο ψωμί του κ. Μητσοτάκη»;

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ