Χάαλαντ, Εμπαπέ και στο τέρμα… Ρούντιγκερ

by admin
1 views

Η “Βασίλισσα”, που κατέκτησε La Liga και Champions League τη σεζόν 2023-24, πρόσθεσε στις τάξεις της άλλον έναν σούπερ σταρ, τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου ως ελεύθερος”, αφού έφτασε στο τέλος του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ρεάλ έχει επίσης συμφωνήσει με το παιδί-θαύμα Έντρικ, ο οποίος θα συναντήσει τους συμπατριώτες του Βινίσιους Τζούνιορ και Ροντρίγκο στην ισπανική πρωτεύουσα. Αν και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι γεμάτη με επιθετικά ταλέντα, έχει ξεκινήσει ήδη να φημολογείται η άφιξη του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μαδρίτη.

Αν η Ρεάλ τον έφερνε και αυτόν, τότε ο Φραν Γκαρίδο έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθεί με το Νο1. Ο ίδιος δήλωσε στο “El Chiringuito”: «Αν ο Χάαλαντ έρθει στη Μαδρίτη, ο τερματοφύλακας θα μπορούσε να είναι ο Ρούντιγκερ»!

Η ατζέντισσα του Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας «ονειρεμένος» προορισμός για κάθε παίκτη – γεγονός που υποδηλώνει ότι ο πελάτης της θα ήταν ανοιχτός στην ιδέα να συνδεθεί με τον Εμπαπέ και τον Βινίσιους σε μια μελλοντική μεταγραφική περίοδο.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ