Φουλάρει για Αραούχο ο Άρης

by admin
3 views

Ο Άρης ψάχνει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου τον παίκτη που μαζί με τον Λορέν Μορόν θα αποτελέσουν το δίδυμο της “κίτρινης” επίθεσης. Ένα όνομα που έπαιξε αρκετά στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της αιχμής του δόρατος της ομάδας από την Θεσσαλονίκη είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο.

Η διοίκηση του Άρη στην αρχή του καλοκαιριού έκανε κρούση στον ελεύθερο Αργεντινό επιθετικό, ωστόσο τότε δεν υπήρξε γάμος μεταξύ των δυο πλευρών, καθώς στις προτεραιότητες του παίκτη ήταν η επιστροφή του στην Ισπανία, αλλά και οι “κίτρινοι” έψαχναν κάτι άλλο για την επίθεση. Πλέον φαίνεται πως στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος.

Το τοπίο στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Άκη Μάντζιου ήταν ιδιαίτερα θολό, καθώς δεν είχε ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον Μορόν, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να περιμένει πρόταση άνω των πέντε εκατ. ευρώ για τον παίκτη, που ωστόσο δεν ήρθε. Πλέον με δεδομένο πως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα μείνει στη Θεσσαλονίκη οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν τον συμπρωταγωνιστή του με τον Αραούχο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Αργεντινός επιθετικός είναι ελεύθερος από την ΑΕΚ κάτι που δίνει την δυνατότητα στον Άρη να αποκτήσει τον παίκτη μετά το αυριανό (11/09) deadline της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ