Φερστάπεν: «Μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη»

by admin
2 views

Εντυπωσιακές ήταν οι κατατακτήριες δοκιμές στο Grand Prix Ισπανίας με τον Λάντο Νόρις της McLaren να κερδίζει τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, παίρνοντας την pole position.

Ο Ολλανδός οδηγός δεν θα ξεκινήσει από την 1η θέση του grid, ωστόσο όπως ανέφερε μετά το τέλος του Q3, η απόδοσή του τον άφησε ευχαριστημένο: «Πιστεύω πως στις κατατακτήριες δοκιμές βρήκαμε ρυθμό. Μέχρι τώρα προσπαθούσαμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία γιατί ήταν δύσκολα μέχρι τώρα τα πράγματα. Στο Q3 πήρα slipstream από τον Πέρεζ ώστε να αντλήσω ακόμη περισσότερη απόδοση αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι είναι τα πράγματα μερικές φορές και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή μας στις κατατακτήριες δοκιμές. Μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη αύριο».

Επιπλέον ρωτήθηκε για τις εντολές της Red Bull Racing να τον βοηθήσει ο Σέρχιο Πέρεζ στη μάχη της pole position και το ρόλο που έπαιξαν οι καιρικές συνθήκες στο Q3: «Δεν ήξερα πού ήταν ο Πέρεζ και όταν μου είπαν τη θέση του στην πίστα προσπάθησα να μείνω κοντά του. Όσο για τις χαμηλές θερμοκρασίες πιστεύω πως έκαναν πιο διασκεδαστικές οι κατατακτήριες δοκιμές. Ο άνεμος επίσης άλλαξε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών και ίσως αυτό έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα στο Q3 αλλά συνολικά είχαμε καλές κατατακτήριες δοκιμές».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ