Φενγκ Σούι: 3 φυτά που θα φέρουν τύχη στην ερωτική σου ζωή

by admin
0 views

Το Φενγκ Σούι είναι γνωστό για την αγάπη που τρέφει στα φυτά, με μερικές εξαιρέσεις. Η επιλογή των σωστών πρασινάδων, όμως, δεν είναι η μόνη παράμετρος, που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου στην περίπτωση που αποφασίσεις να συμβουλευτείς το Φενγκ Σούι για οποιονδήποτε λόγο.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις, λοιπόν, είναι το σημείο που θα βάλεις τα φυτά μέσα στο σπίτι, αλλά και τον τομέα της ζωής, που θέλεις να βελτιώσεις. Και αν αυτό που επιδιώκεις το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, τα παρακάτω φυτά θα σου φέρουν τον έρωτα στην πόρτα σου.

Πιο συγκεκριμένα, το κυκλάμινο, το σπαθίφυλλο και ο ιβίσκος θα προσελκύσουν την αγάπη και τον έρωτα στη ζωή σου.

Κυκλάμινο

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, το κυκλάμινο έχει τη δύναμη να φέρει την αγάπη και την αρμονία στη ζωή σου. Έχει, παράλληλα, θετική επίδραση στην καλή επικοινωνία, που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητη σε μια σχέση. Τέλος, σε περίπτωση που είσαι σε κακό mood, να ξέρεις ότι το εν λόγω λουλούδι έχει μια ισχυρή θεραπευτική ενέργεια που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. No bad vibes anymore.

Σπαθίφυλλο

Πέρα από το γεγονός πως το σπαθίφυλλο είναι ένας εξαιρετικός, φυσικός καθαριστής αέρα για το σπίτι σου, το εν λόγω φυτό αντιπροσωπεύει την ευημερία, προωθεί την αρμονία και τη γαλήνη, συμβολίζει τη γη, την πίστη, τη γονιμότητα και μεταξύ άλλων αυξάνει την τύχη στα ερωτικά σου. Α, και να μην ξεχάσου πως προσελκύει και τον πλούτο. Τι άλλο θες;

Ιβίσκος

Το τριαντάφυλλο τη Κίνας, ο Ιβίσκος, συμβολίζει σύμφωνα με το Φενγκ Σούι τον «μαγνήτη της αγάπης» .Το άνθος του εκπέμπει την ενέργεια της «αγάπης» και έχει ευεργετική επίδραση στον σεξουαλικό τομέα της ζωής σου. Ιδανική τοποθεσία: Νοτιοδυτικό τμήμα του σπιτιού.
www.ladylike.gr

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ