Φατόρε: «Η ομάδα μας επιθετικά διαθέτει μαγικούς παίκτες»

by admin
1 views

Ο Άρης κάνει πρεμιέρα στη Super League και φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ο Βαλεντίν Φατόρε στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από την αναμέτρηση τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα έχει μαγικούς παίκτες στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν και κατά πόσο είναι έτοιμος ο Άρης να μπει στο νέο πρωτάθλημα:

«Είμαστε ανυπόμονοι να ξεκινήσει η νέα σεζόν! Περιμένουμε αυτή τη στιγμή πάνω από ένα μήνα. Δουλέψαμε πολύ στο διάστημα της προετοιμασίας και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας».

Για τους πολλούς Ισπανούς και λατινοαμερικάνους παίκτες που διαθέτει ο Άρης στο ρόστερ του και τι μπορεί να σημαίνει πρακτικώς αυτό:

«Για εμάς είναι πολύ καλό! Μιλάμε ίδια γλώσσα πολλοί παίκτες στην ομάδα κι έχουμε κοινή ποδοσφαιρική και όχι μόνο κουλτούρα. Προσπαθούμε να βάλουμε και τους νεοφερμένους σε αυτό το κλίμα. Όλοι είναι πολύ καλοί παίκτες. Ειδικότερα για τους νεοφερμένους, είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας και πιστεύουμε ότι θα μάς βοηθήσουν πολύ».

Για το αν πιστεύει ότι θα βγει η latin ποδοσφαιρική κουλτούρα και μέσα στο γήπεδο:

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι οι Ισπανοί κι οι Έλληνες έχουν παρόμοια κουλτούρα κι όχι μόνο σε ό,τι αφορά στο ποδόσφαιρο. Επομένως, αυτό που λέμε ισπανική κουλτούρα βγαίνει στα ελληνικά γήπεδα. Η ομάδα μας διαθέτει πολλούς Ισπανούς και ισπανόφωνους παίκτες, που έχουν καλή ποιότητα, κι αυτό θα βγει μέσα στα γήπεδα στις ελληνικές διοργανώσεις».

Για το σημερινό παιχνίδι και πώς περιμένουν αυτός και οι συμπαίκτες του τον αντίπαλο, μιας και, όπως και ο ίδιος, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αντιμετωπίσει ξανά τον Ατρόμητο:

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που έχει πολλούς καινούργιους παίκτες. Κάποιους από αυτούς τους γνωρίζουμε, όπως για παράδειγμα τον Λευτέρη Χουτεσιώτη. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, όμως, κι έχουμε ετοιμάσει κάποιες τακτικές, για να αντιμετωπίσουμε σωστά τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πού πρέπει να εστιάσει αγωνιστικά ο Άρης για να πάρει το τρίποντο:

«Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Επιθετικά, η ομάδα μας διαθέτει “μαγικούς” παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ καθαρό στο μυαλό μας τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε τον Ατρόμητο».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ