Φαβορί για Βιλντόσα η Παρτίζαν

by admin
3 views

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει κάνει ολικό “restart”, καθώς θέλει να επανέλθει στα ψηλά στρώματα της Euroleague και όχι μόνο, έχοντας χτυπήσει την πόρτα του Αργεντινού γκαρντ του Παναθηναϊκού με σκοπό να τον κάνει δικό της.

O Λούκα Βιλντόσα κατάφερε με τον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν να κατακτήσει την Euroleague και το Ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια σειρά “θρίλερ” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Εργκίν Αταμάν βέβαια δεν κατάφερε ποτέ να πειστεί από την απόδοση του Αργεντινού, με αποτέλεσμα να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο rotation του “τριφυλλιού”. Οι “σειρήνες” που ηχούν πλέον για τον παίκτη των “πράσινων” είναι από την Σερβία και την Παρτίζαν. Όπως αναφέρει το “Sport Klub” «Η άφιξη του Αργεντινού στην Παρτίζαν έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό αυτή τη στιγμή και δεν είναι απίθανο ο Βιλντόσα να αφήσει την υπογραφή στο συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους», καθώς μετά την άφιξη του Λορένζο Μπράουν η παραμονή είναι αρκετά απίθανη.

Ο Βιλντόσα μέτρησε 6.8 πόντους (40.4% στα δίποντα, 34.7% στα τρίποντα), 3 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 19.6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 25 αναμετρήσεις στην Stoiximan Basket League. Σε 28 ματς στην EuroLeague αρίθμησε 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 15 λεπτά κατά μέσο όρο.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ