Υεμένη: Οι Χούθι υποστηρίζουν ότι έπληξαν ισραηλινό πλοίο με νέο βαλλιστικό πύραυλο

by admin
1 views

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Υεμένης των Χούθι ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιήσαν στρατιωτική επιχείρηση με στόχο το ισραηλινό πλοίο «MSC SARAH V» στην Αραβική Θάλασσα και το χτύπημα ήταν ακριβές και άμεσο.

Στην ανακοίνωση τους  σημείωσαν ότι «η ποιοτική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με νέο βαλλιστικό πύραυλο που εκτοξεύτηκε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δοκιμών.

Οι Χούθι θεωρούν ότι  νέος πύραυλος διακρίνεται από την ικανότητα να χτυπά στόχους με ακρίβεια και σε μεγάλες αποστάσεις, όπως απέδειξε η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Τέλος διαβεβαιώνουν  πως  συνεχίζουν να αναπτύσσουν τις στρατιωτικές τους ικανότητες για να ενισχύσουν τον τζιχαντιστικό ρόλο τους στην υποστήριξη της Παλαιστινιακής αντίστασης. Δηλώνουν  ακόμη ότι θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται  την αγαπημένη Υεμένη απέναντι στην αμερικανο-βρετανική επιθετικότητα.

 Προειδοποιούν  επίσης ότι, οι επιχειρήσεις των ενόπλων δυνάμεων της Υεμένης δεν θα σταματήσουν αν δεν σταματήσει η επιθετικότητα του Ισραήλ και δεν αρθεί η πολιορκία του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας».

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ