Τριάρα για την βελτιωμένη “Ένωση” (highlights)

by admin
1 views

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και διάρκειας τεσσάρων ημιώρων η “Ένωση” επικράτησε άνετα με 3-0 της βέλγικης Μπέρσχοτ, δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Η ΑΕΚ έπαιξε με “βασικούς” για 60 λεπτά και έδειξε καλύτερα δείγματα γραφής απ’ ότι στο πρώτο φιλικό και την ήττα με 6-0 από την Άλκμααρ. Μάλιστα, στο τρίτο 60λεπτο αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά από τη δεύτερη ομάδα των “κιτρινόμαυρων”.

Το παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους έγινε στο προπονητικό κέντρο του “Μπουργκ Χάαμσταντ”, με τους Γαλανόπουλο (9’), Ζίνι (15’) και Γκολφίνο (78′) να σκοράρουν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Να σημειωθεί ότι ο Πάολο Φερνάντες αντικαταστάθηκε με ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ δεν αγωνίστηκαν (από τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι) οι Γιόνσον και Λιούμπισιτς.


ΑΕΚ: Θεοχάρης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, , Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ελίασον, Φερνάντες (50′ Μαχαίρας), Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία.

Στο δεύτερο 60λεπτο έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Πήλιος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Μαχαίρας, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης και Κανελλόπουλος.

Μπέρσχοτ: Ματίγιας, Τσιμάγνκα, Ματάις, Κωνσταντόπουλος, Βέιμανς, Μισέ, Κάγκρο, Βαν Χίμπεεκ, Ελ Γκράφελ, Ρέινερς, Κεϊτά.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ