Τρίτη θέση για τον Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League (video)

by admin
1 views

Στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε στον τελικό των αγώνων Diamond League στις Βρυξέλλες, ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου. Ο “χρυσός” ολυμπιονίκης κατέλαβε την τρίτη θέση στο μήκος με το άλμα στα 8,15 μ., στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.

Όπως οι περισσότεροι αθλητές έτσι και ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι, είχε κάποια προβλήματα στα πρώτα άλματα όπου μετρήθηκαν στα 6,81 μ. και 5,97 μ., -στην ουσία ήταν περάσματα- , ήταν άκυρος στο τρίτο, ενώ συνέχισε στα 7,76 μ., 7,83 μ. και 8,15 μέτρα.

Ο Σιμόν Εχάμερ πέτυχε 8,16 μ. στο έκτο του άλμα και έριξε στην τρίτη θέση τον Έλληνα, ενώ νικητής με 8.28 μ. και φετινό ρεκόρ ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 Τάτζεϊ Γκέιλ.

Οι συνθήκες σήμερα δεν ήταν ιδανικές, καθώς η θερμοκρασία άγγιζε μόλις τους 13 βαθμούς, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι συνθήκες δυσκόλεψαν και από την βροχή που έπεσε στην έναρξη του προγράμματος.

Ο 26χρονος έκλεισε τη χρονιά με τρεις σπουδαίες νίκες σε κλειστό και ανοιχτό με κορυφαία όλων αυτή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού επιβεβαίωνοντας την απίστευτη κυριαρχία του στο αγώνισμα.

Θυμίζουμε πως ο Τεντόγλου κατέκτησε το διαμάντι το 2022 στον τελικό της Ζυρίχης.//Λ.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ