Τρίπολη: Ξεκινά το Πολιτιστικό Καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας

by admin
7 views

Με πολλές εκδηλώσεις, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις αλλά και κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης από τις 2 ως τις 28 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο και στο χώρο του ΟΣΕ. Οι εκδηλώσεις γίνονται και με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Αρκαδίας δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Κωνσταντίνος Μανδρώνης.

Ήδη ξεκίνησε η Έκθεση Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως, πρόσθεσε και θα συνεχίσουμε στις 28 και 29 Αυγούστου με τις Λευκές Νύχτες που συνδιοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης με τον Εμπορικό Σύλλογο. Επίσης στις 30- 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει το 3ο Tripolis Street Food Festival και πάλι με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας, τόνισε..

Θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο της Αρχαίας Μαντινείας και του Αρχαίου Ορχομενού, στο θέατρο άλσους του Αγίου Γεωργίου και στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Μουσική παράσταση θα γίνει στα σπήλαια Κάψια, ενώ ο δήμος Τρίπολης θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Ασέας, στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση, αλλά και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Παναρκάδων.

Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική συναυλία του Κώστα Χατζή με την Ελπίδα και θεατρική παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη.

Εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες και σε κοινότητες του δήμου Τρίπολης.

Ρεπορτάζ Π. Μπρούσαλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ