Το Σουηδικό δίδυμο λύγισε τον… εκρηκτικό Νικολαΐδη

by admin
2 views

Οι Μαρκ Νικολαΐδης και Άιζακ Κάραχερ επιχείρησαν να κοιτάξουν στα μάτια τους εκπληκτικούς Νταβίντ Ούμαν και Γιόναταν Χέλβιγκ, όμως δεν τα κατάφεραν. Η ανωτερότητα των Σουηδών ήταν ξεκάθαρη, ειδικά στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησαν εύκολα με 21-14. Η συνέχεια ήταν διαφορετική, μιας και το δίδυμο από την Αυστραλία έβγαλε αντίδραση και πήγε… πόντο-πόντο, παλεύοντας για την ισοφάριση.

Το σετ έφτασε έως το 16-16, όταν οι Σκανδιναβοί με ένα σερί 4-0 άγγιξαν τη νίκη. Ο Νικολαΐδης θέλησε να τους χαλάσει τα σχέδια στη συνέχεια, μιας και έσβησε… μόνος του τρία από τα τέσσερα αντίπαλα match point. Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και στο τέταρτο, με το 21-19 να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στον πίνακα του σκορ.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός ήταν ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του, μιας και πήρε 14 από τους 24 κερδισμένους πόντους στο παιχνίδι. Πλέον, το δίδυμο της Αυστραλίας ψάχνει μίνιμουμ μια νίκη, ώστε να αγγίξει την πρόκριση στα νοκ άουτ, ενώ εκείνο της Σουηδίας την έχει ήδη εξασφαλίσει και κοιτάζει… ψηλότερα.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ