Το Πουέρτο Ρίκο συνεχίζει να ονειρεύεται μετά την εμφατική νίκη επί του Μεξικού

by admin
2 views

Με 12.730 φιλάθλους να ζητωκραυγάζουν μέσα στο “Coliseo Jose Miguel Agrelot”, οι “boricuas” προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λιθουανία με έπαθλο το εισιτήριο για το “Παρίσι 2024”.

Αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με οκτώ πόντους στην πρώτη περίοδο και έχασε το πρώτο δεκάλεπτο με 25-20, το Πουέρτο Ρίκο έτρεξε ένα γρήγορο και τρομερό σερί 20-3 για να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να ξεσηκώσει το κοινό στο “El Choli”.

Η άμυνα, η αμείλικτη προσήλωση και στις δύο πλευρές του γηπέδου και μερικά καλάθια στην κατάλληλη στιγμή ήταν αρκετά για να διατηρήσουν το προβάδισμα στο υπόλοιπο της διαδρομής.

Ο Τρεμόντ Γουότερς πέτυχε 15 από τους 24 πόντους του στην τρίτη περίοδο, καθώς βοήθησε το Πουέρτο Ρίκο να αντισταθεί στις γενναίες προσπάθειες επιστροφής του Μεξικού και να διευρύνει το προβάδισμά του.

Ο ταχύτατος combo guard είχε 7 στα 10 εντός πεδιάς και πρόσθεσε 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Οι Τζόρνταν Χάουαρντ (20 πόντοι), Χοσέ Αλβαράδο (12 πόντοι και 3 ασίστ), Κρίστοφερ Ορτίζ (11 πόντοι και 4 ριμπάουντ) και Ίσμαελ Ρομέρο (10 πόντοι και 3 ριμπάουντ) είχαν επίσης τεράστια συμβολή στη νίκη της ομάδας τους.

Οι Φάμπιαν Τζέιμς (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα) και Καρίμ Ροντρίγκες (13 πόντοι) προσπάθησαν να κρατήσουν το Μεξικό στο παιχνίδι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ