Το Περιστέρι προσπαθεί για… βόμβα μεγατόνων με τον Ρούντι Γκέι

by admin
3 views

Συγκεκριμένα, το Περιστέρι προσπαθεί να ενεργοποιήσει μία πραγματική βόμβα μεγατόνων. Ο λόγος για την απόκτηση του Ρούντι Γκέι, η οποία… ψήνεται στο “Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου”. Η ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη χτίζεται σχεδόν από την αρχή, μιας και αναμένονται πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το ρόστερ που τελείωσε την περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν γίνει συζητήσεις με τον σπουδαίο 37χρονο φόργουορντ. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Team USA υπέγραψε πριν από περίπου ένα χρόνο μονοετές συμβόλαιο με τους Golden State Warriors, όμως αργότερα έγινε waive κι εν τέλει δεν έπαιξε σε κάποια ομάδα τη σεζόν 2023/2024. Πλέον, μοιάζει πολύ πιθανό να μετακομίσει για τουλάχιστον έξι μήνες στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Όλα αυτά μετά τις 17 συνεχόμενες σεζόν του στο NBA. Εκεί ξεκίνησε παίζοντας στους Μέμφις Γκρίζλις, ακολούθησαν οι Τορόντο Ράπτορς, ενώ στη συνέχεια πέρασε επίσης από τους Σακραμέντο Κινγκς, τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Γιούτα Τζαζ. Συνολικά έπαιξε 1140 παιχνίδια και είχε 15.6 πόντους ως μέσο όρο στον “μαγικό κόσμο”. Ο Γκέι είναι επίσης πολύ γνωστός για την ικανότητά του να βάζει σουτ που κρίνουν αγώνες, όντας ένας από τους πιο “clutch” παίκτες της σύγχρονης εποχής.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ