Το Περιστέρι αποχαιρέτησε τη Ρόδο με νίκη

by admin
1 views

Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και οριακή ήττα από τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι κέρδισε και τις εντυπώσεις και κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Κάπως έτσι κατέκτησε την 3η θέση στο Super Cup και φεύγει από τα Δωδεκάνησα με θετικό πρόσημο.

Τόσο ο Γιάννης Καστρίτης, όσο και ο Γιώργος Λιμνιάτης είδαν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μία καλή ευκαιρία για να συνεχίσουν τις δοκιμές τους ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών τους. Βέβαια, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Τετάρτη (2/10), τα ροτέισον άνοιξαν σημαντικά. Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και με τη βοήθεια των εξαιρετικών του ποσοστών στα τρίποντα πήρε κάποιες καλές διαφορές. Το Περιστέρι… άργησε αλλά μπήκε στο ματς, με το πρώτο δεκάλεπτο βέβαια να κλείνει στο +9 (25-16) υπέρ των “κίτρινων”. Για την ομάδα της Αττικής πήραν χρόνο αρκετοί νέοι Έλληνες όπως ο Ζούγρης, ο Σταυρακόπουλος και ο Αβδάλας. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 41-39 για τους “κίτρινους”, με τον δανεικό γκαρντ από τον Παναθηναϊκό να είναι ο πρώτος σκόρερ με εννιά πόντους.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες συνέχισαν να παρουσιάζουν μία εικόνα… ισορροπίας στο παρκέ. Ο Έντι ενίσχυσε σημαντικά την επίθεση των “πριγκήπων της δυτικής όχθης”, κάνοντας… παρέα στον Αβδάλα. Ωστόσο, ο ρυθμός ήταν αρκετά πεσμένος, ενώ ο φωτεινός πίνακας στο 30′ έγραφε 57-55 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων. Στην τελευταία περίοδο ο Τολιόπουλος πήρε αρκετές πρωτοβουλίες για τον Άρη, με τους παίκτες του Λιμνιάτη όμως να διατηρούν το προβάδισμά τους. Κάπως έτσι… κρατήθηκαν έως το φινάλε κι επικράτησαν με 73-69.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 41-39, 55-57, 69-73

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ