Το νέο σπίτι της Εθνικής θα λέγεται “Γιώργος Βαρδινογιάννης” (audio)

by admin
1 views

Η Εθνική Ελλάδας προχωρά τις διαδικασίες, ώστε να αποκτήσει νέο προπονητικό κέντρο. Η ΕΠΟ μεταξύ του Ελληνικού και της Παιανίας, προτιμά τη δεύτερη, λόγω των υπαρχουσών εγκαταστάσεων. Το ραντεβού Γκαγκάτση-Βαρδινογιάννη προ μηνός, κύλησε ομαλά και σε καλό κλίμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που μετέδωσε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην ΕΡΑΣΠΟΡ, η ΕΠΟ ξεκίνησε ολιστική μελέτη για το ιστορικό προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία, πριν προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ μάλιστα προχώρησαν περισσότερο, κάνοντας πρόταση στον ιστορικό ηγέτη των “πράσινων”, Γιώργο Βαρδινογιάννη, να λάβει το όνομα του το σπίτι της Εθνικής.

Για την Παιανία ρωτήθηκε από την ΕΡΑΣΠΟΡ το μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Στέργιος Τόκας, ο οποίος τόνισε: «Ο πρόεδρος έχει πάρει πάνω του τη συγκεκριμένη υπόθεση και μετά τη συνάντηση που είχε με το κύριο Βαρδινογιάννη, μελετάει σοβαρά την υπόθεση και αναμένουμε ενημέρωσή του. Ευελπιστούμε να υπάρχουν καλά νέα και μακάρι, όλα να τελειώσουν ομάδα και οι εθνικές να έχουν το “σπίτι” τους πριν το Μουντιάλ της Αμερικής».

Υπενθυμίζουμε πως το κόστος για την ομοσπονδία αναμένεται να προσεγγίσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Όνειρο της ΕΠΟ είναι να κλείσει το deal, το επόμενο δίμηνο και να μπει η Εθνική Ελλάδας, το Μάιο του 2026 στην Παιανία, λίγο πριν το Μουντιάλ στην Αμερική.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Δημήτρη Μαλισιώβα “Τελευταία Σελίδα” στην ΕΡΑΣΠΟΡ:

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ