Το μεσημέρι της Πέμπτης (04/07) στην Ελλάδα ο Ντάνι Γκαρθία

by admin
2 views

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα μπαίνει ο 34χρονος μέσος αύριο με σκοπό να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στους “ερυθρόλευκους”.

Αύριο αναμένεται να πατήσει Ελλάδα ο Ντάνι Γκαρσία με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο και αν και αποτέλεσε πόλο έλξης για αρκετές ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος οι “ερυθρόλευκοι νίκησαν τον ανταγωνισμό και έκαναν δικό τους τον πολύπειρο χαφ.

Ο άλλοτε παίκτης της Μπιλμπάο αναμένεται να πατήσει στη χώρα μας στις 13:15 το μεσημέρι και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις να ανακοινωθεί από τους “πειραιώτες”. Ο παίκτης αποτελούσε διακαή πόθο του Μεντιλίμπαρ για τον νευραλγικό χώρο του άξονα, ενώ στην εν λόγο μεταγραφή έπαιξε καθοριστικό ρόλο και ο Βαλβέρδε.

Μόνο σε επίπεδο La Liga μετράει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του (συγκεκριμένα, έχει 303, τρία τέρματα και εννέα ασίστ) και η εμπειρία του και η ποιότητά του θα βοηθήσουν την πειραϊκή ομάδα. //ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ