Το καθήκον τους Βραζιλία και Λετονία (video)

by admin
1 views

Βραζιλία και Λετονία απέφυγαν τις δυσάρεστες εκπλήξεις στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνούα της Ρίγα και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό.

Οι Βραζιλιάνοι ήταν οι πρώτοι που εξασφάλισαν τη θέση τους σε αυτόν, καθώς έκαμψαν με δυσκολία την αντίσταση των Φιλιππινών.

Ένα τρομερό ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο (συνολικό σερί 18-0, από 23-33 σε 41-33) τους έβαλε σε θέση οδηγού και δεν απειλήθηκαν περαιτέρω μέχρι το τελικό 71-60.

Πρωταγωνιστές ήταν ο Μπρούνο Καμπόκλο με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, και ο αιθεαλής Μαρσελίνιο Χουέρτας με 13 πόντους και 7 ασίστ.

Για τις Φιλιππίνες, ο Τζάστιν Μπραουνλί ήταν για μια ακόμη φορά πρώτος σκόρερ με 15 πόντους.

Αργότερα, η Λετονία αντιμετώπισε ακόμη περισσότερες δυσκολίες κόντρα στο Καμερούν. Όχι μόνο δεν μπορούσε να ανοίξει τη διαφορά, αλλά το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τους Καμερουνέζους σε απόσταση βολής (53-50).

Οι Λετονοί δεν πανικοβλήθηκαν, έδειξαν σοβαρότητα και έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ που τους έδωσε ένα σχετικά ασφαλές προβάδισμα (62-50). Οι Καμερουνέζοι πλησίασαν εκ νέου, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το τελικό 72-59.

Ο Ρίχαρντς Λόμαζς ήταν ο ξακάθαρος ηγέτης της Λετονίας με 18 πόντους, και οι Ντάβις Μπέρτανς (12 πόντοι) και Ρόλαντς Σμιτς (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) τον ακολούθησαν σε απόδοση.

Από πλευράς Καμερούν, ξεχώρισε ο Γουίλιαμς Νάρας με 14 πόντους.//ΑΦ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ