Το… ευχαριστώ της ΑΕΛ στον κόσμο που έδωσε το “παρών” στην πρώτη προπόνηση

by admin
1 views

Η ΑΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση την Πέμπτη (01/08) και πλήθος κόσμου βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου για να δώσει ώθηση στον σύλλογο στην αποστολή για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Η “Βυσσινή” ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην “πρώτη” της ομάδας με επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Μετά την τεράστια προσέλευση των χιλιάδων φιλάθλων μας που βρέθηκαν χθες στο AEL FC ARENA, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως Διοίκηση είναι να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που βρέθηκαν χθες (01/08) στις κερκίδες του γηπέδου υποστηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκινάει και φέτος η ομάδα μας.

H φετινή προσπάθεια έχει μόνο έναν στόχο την επιστροφή της ΑΕΛ στην κατηγορία που της αξίζει. Αυτό θα επιτευχθεί με το τρίπτυχο διοίκηση, ομάδα, κόσμος ενωμένους. Με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΛ μεγαλούργησε. Πάμε όλοι μαζί και στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Οι νικητές των 10 εισιτηρίων διαρκείας που κλήρωσε η ΠΑΕ είναι οι παρακάτω: 1939 B.X., 1916 Ι.Χ., 2539 Π.Ν., 1244 Α.Μ., 1096 Μ.Λ., 2122 Σ.Τ., 2385 Ι.Μ., 1744 Θ.Π., 1511 Β.Μ. Από τους 10 νικητές έχουν βρεθεί οι 9 και αναζητείται ο τελευταίος που έχει τον αριθμό 2279».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ