«Το Ελληνικό Σινεμά τραγουδά…» απόψε στο Ηρώδειο

by admin
3 views

Το Ελληνικό Σινεμά τραγουδά…” στο Ηρώδειο, στις 24 Σεπτεμβρίου, σε μια μεγάλη φιλανθρωπική μουσική βραδιά του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του ΣΕΗ (ΤΑΣΕΗ), αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, σε επιμέλεια και παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΑΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, πρόκειται για μια μεγαλειώδη μουσική παράσταση με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών και μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη, που θα μας ταξιδέψει στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από διαχρονικά τραγούδια, υπέροχες μελωδίες και εξαιρετικές ερμηνείες. Για πρώτη φορά στο Ηρώδειο ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα για το δικό μας “Χόλυγουντ” και τα δικά μας μυθικά “αστέρια”. Ηθοποιοί και τραγουδιστές που έλαμψαν στο πανί της μεγάλης οθόνης και άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στις καρδιές όλων μας.

Ένα “Ταξίδι στ’ όνειρο”, νοσταλγικό, λαμπερό, υπέροχο, με σημαντικούς ηθοποιούς και τραγουδιστές, που με τις δικές τους ερμηνείες θα μας ταξιδέψουν σ’ εκείνη την αγαπημένη εποχή του ελληνικού σινεμά. Στην βραδιά θα τραγουδήσουν (αλφαβητικά): Λένα Αλκαίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπάμπης Βελισσάριος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Θάνος Καληώρας, Χρήστος Κάλλοου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Βασίλης Λέκκας, Νίνα Λοτσάρη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μαρίνος, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης Εβελίνα Νικόλιζα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Τάνια Τρύπη. Special guest η Ζωζώ Σαπουντζάκη και Γιοβάννα. Φιλικές συμμετοχές από την Ελένη Καστάνη και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Επίσης, θα συμμετέχουν και τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Βενετσάνος, Νικολέτα Βλαβιανού, Κατερίνα Ζαχαριουδάκη, Μαρία Καρακίτσου, Ζαχαρίας Ρόχας, Δέσποινα Τσολάκη. Συμμετέχουν ακόμη η Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η Παιδική χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ