Το ασύλληπτο σερί του Ζβέρεφ που… δε χάνει από αριστερόχειρες (video)

by admin
1 views

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να επικρατήσει του Μπεν Σέλτον σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό παιχνίδι και να προκριθεί στα ημιτελικά του Σινσινάτι, όπου τον περίμενε ήδη ο Γιανίκ Σίνερ για μια μεγάλη μάχη.

Ο Γερμανός συνεχίζει την πολύ αξιόλογη χρονιά του. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο, όμως, είναι πως εξακολουθεί να διευρύνει ένα απίθανο σερί που τρέχει απέναντι σε αριστερόχειρες παίκτες.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη επί του Σέλτον, έφτασε τις 22 συνεχόμενες νίκες απέναντι σε αριστερόχειρες. Η τελευταία του ήττα ήταν ο σημαδιακός ημιτελικός του Roland Garros του 2022, απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ, όταν και υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό του. Έχει χάσει και ένα παιχνίδι από τον Ελβετό, Μαρκ-Αντρέ Χουέσλερ, το οποίο όμως δεν ήταν σε επίπεδο ATP, τον Ιανουάριο του 2023.

Ο Ισπανός αποτελεί έναν από τους αριστερόχειρες που έχει νικήσει από τότε (στο φετινό Roland Garros), αποτελώντας μέλος μιας πολύ μκαρά λίστα παικτών (Νόρι, Ταμπίλο, Γκαστόν, Ουμπέρ, Μοντέιρο, Μόλκαν, Μπρούερ, Σαποβάλοφ, Μαναρινό, Κόεπφερ, Ροντιόνοφ, Νισιόκα).

Μια μικρή τεχνική λεπτομέρεια που ενδεχομένως να εξηγεί αυτή την έφεση του Ζβέρεφ, είναι το εκπληκτικό και ιδιαίτερα επιθετικό backhand του, που “ματσάρει” ιδανικά με τα forehand των αριστερόχειρων παικτών.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ